Munkanapon 12 óráig leadott rendeléseket aznap átadjuk a GLS futárszolgálat részére.

Kérdése van? +36703826597

Snazaroo 18ml

Kiváló minőségű professzionális arcfestékek a Snazaroo-tól, amely már 1989 óta létezik a piacon, és gyorsan vezetővé vált a vízbázisú arc- és testfestékek gyártásában.

Kiváló termék jelmezes partikhoz, rendezvényekhez, fesztiválokhoz, amelyeket lelkesen vásárolnak profi művészek, színészek, cirkuszi előadók, bohócok. Különböző, élénk, tökéletesen pigmentált színek széles választékát kínáljuk egyedi csomagolásban, ami szabadságot ad a paletta kitöltéséhez és számtalan új szín létrehozását teszi lehetővé - az egyetlen korlát a képzeletünk. Rendkívül úgy tűnik, hogy a vízbázisú festékeket könnyű felvinni: a hígítást nedves szivaccsal vagy ecsettel kell felvinni.

A Snazaroo festékeket dermatológilag tesztelte a gyártó vagyis megfelel az összes követelénynek. Biztonságos a bőrre és nem okoz irritációt. Használat előtt érdemes próbafestést készíteni (lehetőleg a könyökön), különösen érzékeny bőrű emberek és gyermekek számára. Ne alkalmazza a bőr irritált részén vagy sérült részen, szappannal és vízzel távolítsa el.

A festékek hosszú ideig eltarthatók: a csomagolás felnyitása után akár 18 hónapig is felhasználhatók. Száraz és tiszta helyen kell tárolni

40-50 arc megfestésére elegendő

Előnyei:
Ár-érték arányban kiváló
Nagy pigment tartalmú
Jó fedőképességű
Vizes hígítású
A színek egymással keverhetőek
Ecsettel és szivaccsal is könnyen felvihető
Allergénmentes, bőrbarát
Tartós nem maszatolódik el
Vízzel könnyen eltávolítható
Egyenletesen kenhető szivaccsal is és ecsettel is
Nem oldódik vissza könnyen, ha a színeket egymásra festjük
Több kiszerelésben, üzleti és otthoni használatra is.