FONTOS INFORMÁCIÓ!

Megnövekedett csomagszám miatt

a rendelések feldolgozása

1-2 napra növekedett. 

Kiszállítás 990Ft-tól!

Kérdése van?

+36-70/382-6597 | info@arthobby.hu

Feszített festővásznak

Üdvözlünk a festővásznak világában. Jelen pillanatban 3 féle vászoncsaládot forgalmazunk, de legteljesebb méret skálát a Munkácsy feszített festővászon fedi le. Az Arthobby család  feszített festővászonból már csak néhány méret kapható 280-380g/m2 vászonvastagsággal kétszeresen alapozva. A kifutása ennek a vászonnak prózai, külföldön gyártattuk és az árak emelkedésével jobban jártunk, ha itthon nézünk körül. 

A Munkácsy vászon egy kétszeresen  - Gessoval alapozott - prémium minőségű olasz pamutvászon, 2x4cm vakrámára feszítve, hátul tűzve, vászon vastagsága 300g/m2 körüli. Sok mindent nem lehet hozzáfűzni, a minőség magáért beszél, ha kézbe fogják, illetve ha dolgoznak rá. Vetemedett rámával nem nagyon találkoztunk az évek során. Olaj, akril, tempera technikához egyaránt kiválóan alkalmas. 

Harmadik vásznunk egy a Munkácsy vászon családhoz tartozó  Rafaelo feszített vászon, amelyre szintén pamutvászon van felfeszítve. Ezt a vásznat ugyanabban a műhelyben készítik az Európai Unión belűl, mint a Munkácsy feszített vásznat, kedvezőbb ára miatt sokan szeretik.