TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Szavazás

Látogató számláló

0
3
4
0
0
9
4

Hűségprogram

Regisztrálj most és azonnali 200 pontot írunk jóvá fiókodban!

Csatlakozz az Arthobby.hu Hűségprogramjához és kezdd el gyűjteni a pontokat! Minél aktívabb törzsvásárló vagy, annál gyorsabban és annál több pontot tudsz szerezni, amiket akár kedvezményes kuponokra is beválthatsz.

2022. január 16-tól új programot vezetünk be oldalunkon. Ez összefügg azzal, hogy az árpolitikánk is megváltozik, vagyis az eddiig csak törzsvásárlóinknak adott kedvezményeket kiszélesítjük, így bárki számára elérhető. Hogy is néz ez ki?

Új rendszerünknek köszönhetően költséghatékonyabban tudunk működni, ezért árainkat folyamatosan csökkentjük 2-15%-al, amelyeket most, mint akciós termékek láthattok az oldalunkon. Ennek befejeztét követően azok lesznek online áraink. Minden online áron vásárolt termék után  a vásárlás értékének minimum 5%-át írjuk jóvá, amelyeket akár kedvezményes kuponokra is beválthatsz.

Gyakran ismételt kérdések

Ha volt régi törzsvásárlói kártyám, azzal mi történik, mi történik a kedvezményemmel?

A Carcloud rendszerben adott kedvezmény, mindig tárgy évre szólt. A rendszer nyújtotta lehetőségek végesek voltak. A régi 10%-os rendszer megszűnik, ahogy írtuk, az árainkat mérsékeljük a piacon legkedvezőbb árszintre, vagyis a törzsvásárlóink TÉNYLEG JOOBAN járnak, mint a régi rendszerrel. Ennek kivezetése 2022. januárjában megtörténik, így maradnak a pontok, amiket be tudnak váltani, akár 1:1-ben forintra a vásárlás összegéből, de kedvezményes kupont is tudnak vásárolni belőle. A kuponok, azok CSAK pontért vásárolhatóak meg. A kuponok folyamatosan lesznek feltöltve, például 2000 pontért 15%  kedvezmény váltható be minden FABER-CASTELL termékre.   

Minden elköltött összeg után kapok pontjóváírást?

Majdnem..., akciós termékeink után már nem jár pontjóváírás. Illetve van egy másik eset is, amikor már nincs pontjóváírás. Az pedig az, amikor valamilyen kedvezményes kupon beváltása történik. Például a fent említett 15%-os kupon..

Ki gyűjthet pontot?

Bárki, aki regisztrál webáruházunkban. Értelemszerűen csak az tud gyűjteni, aki regisztrál, mivel Őt tudja csak követni a rendszer.

Hol láthatom mennyi pontom van?

Belépsz az oladalon a Profilodba és ott a Megrendelések alatt a Kedevzmények fűlre kattintva látod a Pontgyűjtő számla egyenlegedet

Mire válthatom be a kedvezményt?

Bármilyen termékre, lényegtelen, hogy kedvezményes az ára vagy sem.

Milyen kosárérték felett tudom beváltani?

A minimum kosárérték 5000 Ft.

Milyen arányban válthatom be?

A teljes kosárértéket beválthatod akár, mi örülünk a legjobban, ha már annyi pontot összegyűjtöttél…

Hogyan tudsz kuponokat vásárolni?

Első körben jelentkezz be a fiókodba. Amint beléptél, ellenőrizd le, hogy nincs e kosaradban más termék. Ha van, akkor ürítsd ki.  Amint ezzel megvagy, akkor kattints a  menüben a Hűségprogram fülre és lent az oldal alján láthatod a választható kuponokat a beváltható pontokkal együtt.