Munkanapon 12 óráig leadott rendeléseket aznap átadjuk a GLS futárszolgálat részére.

Kérdése van? +36703826597

TyToo

Arcfesték TyToo

A TyToo arcfesték nagy pigment tartalmú festék, amely teljes mértékben megfelel a magas biztonsági illetve minőségi előírásoknak amelyet az Erópai Unió megkövetel. Ecsettel szivaccsal könnyen felvihető. Tartós, nem maszatolódik el, hamar szárad, vízzel könnyen lemosható. A csavaros tégelytetőnek köszönhetően könnyen, gyorsan tudod használni. Praktikus, kis helyen elfér.  A színei kiváló fedőképességűek, magas pigmenttartalom jellemzi. 
 
A festékek speciálisan bőrbarát, allergiamentes anyagokból készülnek, az arcfesték gyerekeknek is kiválóan használható és a gyerekek arca is festhető.

Szép, élénk erős színek. Nagy pigment tartalmú, ezért jól fed. Több víz használatával világosabb színt, kevesebb vízzel sötétebb, élénk színt tudsz festeni.

Hogyan használd:

Először is tisztísd meg az a bőrfelületet, ahol használni szeretnéd a festéket, vagyis amire festeni fogsz, majd az enyhén vizes ecsetet vagy szivacsot belemártod a festékbe s ezután felviszed a bőrre. (több víz használatával a színek árnyalatai halványulhatnak) Az arcfestékbe csillámport is szórhatsz, amivel még látványosabb lesz az elkészült festés.

Egy tégely (3g) kb 13-15 arc megfestésére elegendő festéket tartalmaz

Előnyei:

Nagy pigment tartalmú
Jó fedőképességű
Vizes hígítású
A színek egymással keverhetőek
Ecsettel és szivaccsal is könnyen felvihető
Allergénmentes, bőrbarát
Tartós nem maszatolódik el
Vízzel könnyen eltávolítható
Egyenletesen kenhető szivaccsal is és ecsettel is
Nem oldódik vissza könnyen, ha a színeket egymásra festjük
Több kiszerelésben, üzleti és otthoni használatra is.