Rendeljen még most és következő munkanap átveheti a csomagját!
Valós raktárkészlettel dolgozunk! 
Kérdése van? Hívjon! 06-70-382-6597

Renesans olajfesték 60ml, zinc white - cinkfehér 01

Renesans olajfesték 60ml, zinc white - cinkfehér 01
Renesans olajfesték 60ml, zinc white - cinkfehér 01

A Renesans "Oils for Art" egyedi művészfestékek, amelyeket bonyolult gyártási eljárással állítanak elő, hogy megfeleljenek a legmagasabb követelményeknek.

A legmagasabb minőségű hagyományos művészpigmenteket tartalmazzák. Ezen kívül számos újonnan kifejlesztett pigmenttel is örvendeztetnek meg bennünket. Ezek mindegyike magas koncentrációjú.

Ezek a formulák olyan festéket eredményeznek, amelyek nagyon tiszta, nagy szín mélységűek, így könnyen keverhetők. Az Oils for Art festékek egyedülállóak a piacon kapható többi festékhez képest, mivel a régi mesterek módszerét alkalmazzuk, amikor az olajat lenolajjal "előzetesen bevont" pigmentekkel kombináljuk. A mi receptúránk a lenolaj különböző fajtáit használja, amelyeket egy rendkívül kifinomult eljárással tisztítottunk meg. A fehér tónusok előállításához a Belgiumból származó sáfránymagolajon alapuló olajkeveréket használunk. Nagyon minimális mennyiségű egyéb anyagokat és adalékanyagokat használunk, hogy a festési és szárítási folyamat során összhangot és harmóniát biztosítsunk, mivel a pigment és az olaj önmagában nem elegendő.


Adatok
Származás
EU
Várható kiszállítás
2022.08.10
EAN code
5900310005076
Gyártó
Renesans
Cikkszám
REN-100601
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek