Rendeljen még most és következő munkanap átveheti a csomagját!
Valós raktárkészlettel dolgozunk! 
Kérdése van? Hívjon! 06-70-382-6597

Derwent Inktense akvarell tintaceruza 24szín/klt
Derwent Inktense akvarell tintaceruza 24szín/klt
Online ár: 13 600 Ft

Derwent Inktense akvarell tintaceruza 24szín/klt

Derwent Inktense akvarell tintaceruza 24szín/klt
Derwent Inktense akvarell tintaceruza 24szín/klt

A Derwent Inktense ceruzák a legizgalmasabb akvarell ceruzák! Használhatja szárazon, de ha vízzel elmossa, a szín élénk tintává válik. Miután kiszáradt, a szín fixálódik, és a tetején újra tud dolgozni! Tartós tulajdonsága miatt kiválóan alkalmas szövetre, például selyemre és pamutra!


Raktáron
Online ár: 13 600 Ft
A vásárlás után járó pontok: 680 Ft
Részletek
  • 24 intenzív szín, fém ceruzatartó dobozban
  • Kerek fa burkolat ∅ 8mm, ∅ 4mm ceruzabél
  • Rendkívűli keverhetőség
  • Száradás után tovább dolgozhatunk a felületen, száraz és nedves technikával egyaránt

Az Inktense akvarell ceruzák a márka legélénkebb, legintenzívebb színű akvarell ceruzái. A ceruzabél puha, jól fed, gazdagon pigmentált, a színek könnyen egymásba satírozhatók. A színek vizes ecsettel összemoshatók, illetve nedves felületen összefuttathatók. Ajánlott akvarell papírra, vagy tömbre dolgozni pl.: Fabriano Academia akvarell tömb, Hahnemühle akvarell könyv, Hahnemühle akvarell válogatás, Hahnemühle Britannia akvarell szatén blokk. Akvarell papír használatakor a papírt körbe ragasszuk le kitakaró szalaggal, hogy a papír ne hullámosodjon a nedvességtől. A ceruzát ne mártsuk közvetlenül vízbe, mert károsodhat. Kombinálhatjuk rajzunkat
más akvarellfestékekkel pl.: Ecoline, Renesans akvarell szilke. Kontúrozáshoz: Marvy alkoholos tűfilceket is használhatunk. Az inktense ceruzák jól használhatók textileken is! A textileket, a mintán belül először ecsettel benedvesítjük, majd a kívánt mintát ceruzával felrajzoljuk. A textileken is lehet a színeket egymásra rétegezni, az intenzívebb színhatás miatt. Száradás után az anyagot sütőpapíron keresztül át kell vasalni, vagy Pentart textil médiummal lekezelni, így a textil mosható lesz.

A ceruzák egészségre ártalmas anyagot nem tartalmaznak.

 

 

Adatok
Szín árnyalat
mix
Származás
EU
Kézbesítés
2022.08.19
EAN code
5028252187046
Gyártó
Derwent
Cikkszám
28234929
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!