Munkanapon 12 óráig leadott rendeléseket aznap átadjuk a GLS futárszolgálat részére.

Kérdése van? +36703826597

Derwent Studio színes ceruza 12szín/klt.

Derwent Studio színes ceruza 12szín/klt.
Derwent Studio színes ceruza 12szín/klt.

A Derwent Studio hatszögletű ceruzák professzionális minőségű színes ceruzák matt fekete színben, színkódolt végekkel. A teljes színsor megegyezik a Derwent Artists és a Watercolor ceruza sorozatban található színekkel, így mindhárom könnyen kombinálható a korlátlan hatás érdekében. A készletek bádogdobozokba vannak csomagolva, kivéve a feltüntetett helyeken.
 


Kérdésed van?    H-P 8-17 óra között   +36703826597

 Utánvét Bankkártya   Utalás

Rendelésed    órán belül felveszi a futár

 Egy munkanapos kiszállítás

Online ár: 7 400 Ft
A vásárlás után járó pontok: 370 Ft
Részletek

művészek és amatőrök minden korosztály számára
Stúdió kínálat: Ideális részletes illusztrációkhoz, műszaki rajzokhoz és kereskedelmi munkákhoz, Enyhén viaszos textúra a könnyű keveréshez, rétegezéshez és árnyékoláshoz.
A Derwent akvarellpapírral együtt használható, Színes papírra (beleértve a feketét is) való rajzoláshoz is alkalmas.
Vonzó doboz levehető fedéllel a ceruzákhoz való könnyű hozzáférésért, anélkül, hogy helyet foglalna az íróasztalon.
   1x 12 darabos Derwent Studio színezőceruza-készlet, Színnevek és számok ezüst dombornyomással, gördülésgátló hatszögletű hordó a szabványos ceruzahegyezőkhöz, 32196
Ceruzák Studio színes Derwent R32196 Puha, finom és keverhető színcsík a részletes rajzoláshoz, ideális tervezők és művészek számára egyaránt.
A hatszögletű hordó szilárd fogást tesz lehetővé, nagyobb kontrollt biztosít a részletes műalkotásokon, és ideális ferde munkafelületekre. A hordó kaliforniai tömjénezett cédrusfából készült. A vékony, 3,5 mm átmérőjű csík finom, tartós hegyűre éleződik, amely használat közben nem morzsolódik le.
A legfinomabb pigmentek biztosítják a maximális színtisztaságot és fényállóságot.
Termékkód. 32196 vagy R32196 Tökéletes a részletes illusztrációs munkákhoz A Studio ceruzák vékony, hatszögletű hordóval és keverhető színcsíkkal rendelkeznek.

A készlet színei: Deep Cadmium, Orange Chrome, Deep Vermilion, Crimson Lake, Imperial Purple, Spectrum Blue, Prussian Blue, Mineral Green, Grass Green, Golden Brown, Copper Beech, Ivory Black.


Adatok
Szín árnyalat
mix
Származás
EU
EAN code
5010255713476
Cikkszám
28232196
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!