Munkanapon 12 óráig leadott rendeléseket aznap átadjuk a GLS futárszolgálat részére.

Kérdése van? +36703826597

Derwent Drawing ceruza

Derwent Drawing ceruza

A népszerű angliai Derwent márka egyik kedvenc ceruzája, amely népszerűségének köszönhetően a Derwent cég kibővítette az eredeti, 1986-ban bevezetett hat földiszín választékot, 24 különleges árnyalatú palettává, a színek közé tartoznak a lágy zöldek, a kék, a szürke és klülönféle lágy krémes tónusok, valamint a hagyományos szépia tónusok szélesebb választéka, ideálissá téve e ceruzát, hogy portré, tengeri táj, vadon élő állatok részlet gazdag rajzát elkészíthessük vele.

A Derwent Drawing ceruzák átmérője 8 mm, lágy, vastag, kerek bélzettel, amelyek krémes állagúak, így könnyen felvihetők, és gazdag, bársonyos felületet eredményeznek a papíron. A puha, extra széles 5 mm-es bél ideális keverésre és ösztönzi a laza, kifejező rajzokat finom tónusos átmenetekkel. A színek gyorsan kialakíthatók, a viasz alapú bélzetnek köszönhetően szépen működnek mind száraz, mind vízoldható közegekkel. A ceruza előhegyezett.


Összegezve: ez a ceruza-sorozat egyedülálló - olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek a többi színes ceruzában nem találhatók meg. Szeretem az erős pigmentációt, amely nagy fedőerőt ad, ugyanakkor lehetővé teszi sok réteg egymással történő keverhetőségét illetve láthatóságát.


Termék státusza
Ár
670 Ft - 17 560 Ft
Kiszerelés
1
1
1
Termék szűrő