Munkanapon 12 óráig leadott rendeléseket aznap átadjuk a GLS futárszolgálat részére.

Kérdése van? +36703826597

Számfestő képek kerettel

A számmal festő képek: a tökéletes kikapcsolódás és sikerélmény. A számmal festő képek egyre népszerűbbek a világ minden táján. Ez nem véletlen, hiszen ezek a képek nemcsak szórakoztatóak, de rendkívül relaxálóak is. Miért olyan népszerűek a számmal festő képek? A számmal festő képek népszerűségének számos oka van. Ezek a képek: Könnyen elsajátíthatóak: A számmal festő képekhez nem kell különleges festői tehetség. Csak követned kell a számokat, és máris gyönyörű képet alkothatsz. Relaxálóak: A számmal festés egy kiváló módja annak, hogy kikapcsolódj és ellazulj. Amikor számokkal festsz, nem kell azon aggódnod, hogy tökéletes legyen a kép. Csak élvezd a festés folyamatát. Örültetőek: Amikor egy számmal festett képet befejezel, egy igazi büszkeségérzet fog el. Hiszen saját kezeddel alkottál valami gyönyörűt. Milyen képeket lehet számokkal festeni? A számmal festő képek széles választékban kaphatók. Találsz köztük tájképeket, virágokat, állatokat, városképeket és még sok mást. Így biztosan találsz egy olyan képet, amely tetszik neked.

Termék státusza
Ár
5 200 Ft - 7 990 Ft
Téma szerint
1
58
34
56
31
4
24
14
47
52
56
Termék szűrő
 

Hogyan kezdj bele a számmal festésbe?

A számmal festéshez csak néhány alapvető eszközre lesz szükséged:

Számokkal ellátott festővászon
Számozott ecsetek
Akrilfestékek
A festés megkezdése előtt olvasd el a festővászonhoz mellékelt útmutatót. Ez segíthet abban, hogy megismerkedj a festés folyamatával.

Íme néhány tipp a számmal festéshez:

Használj jó minőségű festéket. A jó minőségű festék segít abban, hogy a képed élénk színű legyen.
Ne félj kísérletezni. Ne aggódj, ha nem sikerül tökéletesen eltalálni a számokat. A kísérletezés segít abban, hogy egyedi képet alkothass.
Élvezd a festés folyamatát! A számmal festés egy kiváló módja annak, hogy kikapcsolódj és ellazulj.
Ha még nem próbáltad ki a számmal festést, most itt az ideje! Egy kis gyakorlással te is gyönyörű képeket alkothatsz.